Erityisopettajan sijaisuus

Kiinnostaako sinua työ moniammatillisessa ja mukavassa työyhteisössä? Haluatko työskennellä sopeutumisvalmennuskursseilla oman alasi asiantuntijana ja oppia joka päivä jotain uutta?

Aivoliiton palvelut oy on AVH-, kehityksellinen kielihäiriö-, nepsy- ja vuorovaikutuksen asiantuntija. Tuotamme moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti kurssi-, avoterapia- ja asumispalveluja.

Toteutamme Kelan kuntoutuksena kehityksellinen kielihäiriö-, autismi- ja adhd-sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit ovat kaksiosaisia (5 vrk + 5 vrk). ADHD-liitto ja Autismiliitto ovat yhteistyökumppaneinamme näillä kursseilla.

Haemme kursseille erityisopettajan sijaista ajalle 1.8.2023–31.7.2024. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa kurssityötä ja siihen voi sisältyä satunnaisia iltavuoroja. Kursseilla tilanteet voivat muuttua suunnitellusta, joten joustava työote on toivottavaa. Kokemus adhd-, autismi- ja/tai kielihäiriölasten kanssa työskentelystä, sopeutumisvalmennustoiminnasta ja ryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi. Arvostamme myös opettajakokemusta peruskoulun alaluokilta ja katsomme eduksi, jos sinulla on asiantuntemusta erityisen tuen suunnittelusta ja järjestämisestä.

Erityisopettajan työ kursseilla sisältää kuntoutujien ja sisarusten ryhmien sekä perheiden yhteisten toimintojen ohjausta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi erityisopettaja toimii kursseilla omaohjaajana sekä asiantuntijana perhekohtaisissa tapaamisissa koulunkäyntiin liittyvissä kysymyksissä.

Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. EA 1 -kurssi tulee olla suoritettuna ennen töihin tuloa. Työhön valittavilta edellytämme myös rikosrekisteriotteen toimittamista, jota laki vaatii lasten kanssa työskenteleviltä (2002/504).

Vapaamuotoiset hakemukset 24.5. mennessä Enable JavaScript to view protected content.. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi ja voimme tehdä päätöksen sijaisuudesta jo hakuaikana.

Lisätiedot (arkisin klo 9-12):

Ulla Ehrlund
johtava erityisasiantuntija
050 3656 619
Enable JavaScript to view protected content.
Aivoliiton palvelut oy