Ajankohtaista Aivoliitossa

19.5.2017

Suvipäivä Suvituulessa keskiviikkona 7.6.2017

Perinteiset avoimet ovet klo 14–18, Suvilinnantie 2, Hirvensalo, Turku. Luvassa on ohjelmaa monen ikäisille.

• Turun AVH-yhdistys istuttaa puun Suvituulen pihalle
  • arpajaiset
  • 14–15.30 Skidi-projektin temppurata
  • 14–16 kaverikoirat
  • 15–17 geokätköilyä
  • 16–17 kasvomaalausta
  • 16–16.30 Tove tanssittaa liikuntasalissa
  • 16.30 alkaen musiikkia liikuntasalissa
  • 16–18 vapaata tanssimista ja musiikista nauttimista
Lisäksi tarjolla infomateriaalia aivoverenkiertohäiriöistä, kielellisestä erityisvaikeudesta ja tietoa liikehäiriösairauksista. Sään salliessa ulkona on mahdollisuus piirtää katuliiduilla ja istuskella piknikpaikoilla. Suvituulessa on paikalla myös ulkopuolisia myyjiä tuotteineen.

Jos haluatte talokierroksen Suvituulessa, ottakaa yhteyttä vähintään viikkoa ennen tapahtumaa Aivoliiton järjestötiedottaja Susanna Manuun, susanna.manu@aivoliitto.fi.

Kahvila Lasisydämestä voi ostaa päivällistä. Päivällistä voi ostaa myös mukaan. Tarjolla on piknik-eväitä, paketin arvo 5,00 €, keitto 5,50 € ja paella 7,50€. Talo tarjoaa kahvit ja pullat osallistujille.

Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen susanna.manu@aivoliitto.fi.
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia ja täydennyksiä.

Tapahtuman juliste