Jäsenedut

Holiday Club

Aivoliitto ry:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistoiden sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club voi halutessaan tarjota myös kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi.

Jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Club online – varausjärjestelmän kautta www.holidayclub.fi.

Kampanjakoodi: AIVO15

Viking Line

Paikallisyhdistyksen jäsenet saavat omat yksittäiset vapaa-ajan risteilynsä ja reittimatkansa sopimushintaan vapaa-ajan matkoille. Vapaa-ajan matkoja varattaessa ilmoitetaan tuotetunnus. 

Etu on jopa 10% päivän hinnasta. Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan.

Varaukset www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta p. 0600 41577 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm),

• Turku-Tukholma-Turku –vuorokauden risteily tuotetunnus FKKRY

• Helsinki-Tukholma-Helsinki –risteily, tuotetunnus FKKRY

• Helsinki-Tallinna-Helsinki –päiväristeily, tuotetunnus FKKRYP

Vapaa-ajan reittimatkat (auto- ja hytipaketit) tuotetunnus FVRES

Sopimustuotteiden voimassaoloajat, erikoishinnat ja tuotetunnukset ovat päivitettynä linkissä osoitteessa www.vikingline.fi/aivoliitto. Tarkastellaksesi hintoja valitse sivun yläreunasta joko Reittimatkat tai Vapaa-ajanmatkat. 

Sivulla lisäksi mainitut kokousmatkat ovat voimassa vain paikallisyhdistyksille.


Aivoliitto-banneri-980

Beat2Phone - tallentava EKG-mittari

Aivoliitto ry:n jäsenet saavat 100 € alennuksen Beat2Phone sydänfilmin mittaavan ja tallentavan laitteen hinnasta. Alennus lasketaan ostoksen yhteydessä syöttämällä kuponkikoodi: Aivoliitto2018 ennen maksamista. Tarjous on voimassa 31.7.2018 asti.

Klikkaa tästä ostoksille Beat2Phone-verkkokauppaan.Kauneushoitola Maarit Leikosken jäsenetu Helsingissä

Kauneushoitola Maarit Leikoski tarjoaa Aivoliiton jäsenille 10 % alennuksen bdr ja Reviderm -kasvohoidoista sekä Calluspeeling-jalkahoidoista. Edun saa jäsenkortilla tai jäsennumerolla. 

Kauneushoitola Maarit Leikoski
Lapinrinne 2, 00180 Helsinki
puh. 010 420 3050
info@maaritleikoski.fi
www.maaritleikoski.fi


_DSC3764


Ekokampaamo Huili Tilan jäsenetu Helsingissä

Huili_tilaWEB

Ekokampaamo Huili Tila tarjoaa Aivoliiton jäsenille 5 % alennuksen kaikista parturi-kampaamopalveluista. Edun saa näyttämällä Aivoliiton jäsenkorttia tai kertomalla jäsennumeron.

Huili Tila
Museokatu 15, 00100 Helsinki
Puh. 09 454 4455
huilitila.fi


Jäsenetu digiapteekkiostoksista

Aivoliiton jäsenet saavat erilaisia jäsenetuja, muun muassa kanta-asiakasalennuksia ja ilmaiset toimituskulut, kun rekisteröityvät käyttäjäksi Apteekki-sovelluksessa (hae.apteekkisovell.us) tai Epharman jäsenapteekkien verkkosivuilla. Linkin takaa löytyy lista mukana olevista apteekeista.

Jäsenetu on vain palveluun rekisteröityneille liiton asiakkaille koodilla: AIVOLIITTO2018


Apteekkietu_YhdistyksetApuSylvi-käsityökehys jäsenhintaan 30.6.2018 saakka

ApuSylvi Oy tarjoaa Aivoliiton jäsenille ApuSylvi-käsityökehyksen jäsenetuna tarjoushintaan 99€ (norm. 149€). Hintaan lisätään postikulut 8.90€.

Tarjous on voimassa 30.6.2018 saakka.

Tutustu lisää ApuSylvi-apuvälineeseen. Tarjouksen tilaukseesi ja lisätiedot saat tilaamalla tuotteen tästä.

Lakipalvelu jäsenille

Lakimies Anu Aalto antaa oikeudellista neuvontaa AVH:n sairastaneille sekä heidän läheisilleen. Näitä ovat esimerkiksi sosiaaliturvan, terveyspalvelujen ja tukitoimien hakemiseen ja saamiseen liittyvät kysymykset.

Palvelu on jäsenistölle maksuton. Soittamisesta aiheutuvia kuluja ei korvata.

Anu Aalto vastaa kysymyksiin torstaisin ja perjantaisin klo 8–16, p. 040 734 5773 tai anu.aalto@neuroliitto.fi


 Sivustolle kerätään jatkuvasti lisää etuja jäsenistölle. Etuja saa hankkia kuka vain joko paikallisesti tai valtakunnallisesti. Uudet edut voi ilmoittaa järjestöpäällikkö Marika Railila, marika.railila@aivoliitto.fi, p. 040 543 7287.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.