Jäsenedut

Holiday Club

Aivoliitto ry:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistoiden sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club voi halutessaan tarjota myös kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi.

Jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Club online – varausjärjestelmän kautta www.holidayclub.fi.

Kampanjakoodi: AIVO15


At Queen's ja Hair Station jäsenetu Helsingissä

Tarjoamme Aivoliiton jäsenille kaikista hoitolan palveluista 20 % alennuksen sekä lisäksi käynnin yhteydessä ilmaisen 25 € arvoisen hoitolan lahjakortin! Kaikki Aivoliiton jäsenten alle 15-vuotiaat lapset saavat 40% alennusta!

www.entertainmentstudio.fi

At Queen’s -hoitola
Maneesikatu 4 A
p. 045 699 7109

Hair Station -parturikampaamo
Mechelininkatu 25
p. 09 694 4770

At Queen's 1


Kauneushoitola Maarit Leikosken jäsenetu Helsingissä

Kauneushoitola Maarit Leikoski tarjoaa Aivoliiton jäsenille 10 % alennuksen bdr ja Reviderm -kasvohoidoista sekä Calluspeeling-jalkahoidoista. Edun saa jäsenkortilla tai jäsennumerolla. 

Kauneushoitola Maarit Leikoski
Lapinrinne 2, 00180 Helsinki
puh. 010 420 3050
info@maaritleikoski.fi
www.maaritleikoski.fi


_DSC3764


Ekokampaamo Huili Tilan jäsenetu Helsingissä

Huili_tilaWEB

Ekokampaamo Huili Tila tarjoaa Aivoliiton jäsenille 5 % alennuksen kaikista parturi-kampaamopalveluista. Edun saa näyttämällä Aivoliiton jäsenkorttia tai kertomalla jäsennumeron.

Huili Tila
Museokatu 15, 00100 Helsinki
Puh. 09 454 4455
huilitila.fi


Jäsenetu digiapteekkiostoksista

Aivoliiton jäsenet saavat erilaisia jäsenetuja, muun muassa kanta-asiakasalennuksia ja ilmaiset toimituskulut, kun rekisteröityvät käyttäjäksi Apteekki-sovelluksessa (hae.apteekkisovell.us) tai Epharman jäsenapteekkien verkkosivuilla. Linkin takaa löytyy lista mukana olevista apteekeista.

Jäsenetu on vain palveluun rekisteröityneille liiton asiakkaille koodilla: AIVOLIITTO2018


Apteekkietu_YhdistyksetLakipalvelu jäsenille

Lakimies Anu Aalto antaa oikeudellista neuvontaa jäsenille sekä heidän läheisilleen. Näitä ovat esimerkiksi sosiaaliturvan, terveyspalvelujen ja tukitoimien hakemiseen ja saamiseen liittyvät kysymykset.

Palvelu on jäsenistölle maksuton. Soittamisesta aiheutuvia kuluja ei korvata.

Anu Aalto vastaa kysymyksiin torstaisin ja perjantaisin klo 8–16, p. 040 734 5773 tai anu.aalto@neuroliitto.fi


 Sivustolle kerätään jatkuvasti lisää etuja jäsenistölle. Etuja saa hankkia kuka vain joko paikallisesti tai valtakunnallisesti. Uudet edut voi ilmoittaa järjestöpäällikkö Marika Railila, marika.railila@aivoliitto.fi, p. 040 543 7287.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.