Jäsenedut

Holiday Club

Aivoliitto ry:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistoiden sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club voi halutessaan tarjota myös kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi.

Jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Club online – varausjärjestelmän kautta www.holidayclub.fi.

Kampanjakoodi: AIVO15

Viking Line

Paikallisyhdistyksen jäsenet saavat omat yksittäiset vapaa-ajan risteilynsä ja reittimatkansa sopimushintaan vapaa-ajan matkoille. Vapaa-ajan matkoja varattaessa ilmoitetaan tuotetunnus. 

Etu on jopa 10% päivän hinnasta. Varaukseen myöhemmin tehtävät muutokset saattavat vaikuttaa myös aiemmin varattujen palvelujen hintaan.

Varaukset www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta p. 0600 41577 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm),

• Turku-Tukholma-Turku –vuorokauden risteily tuotetunnus FKKRY

• Helsinki-Tukholma-Helsinki –risteily, tuotetunnus FKKRY

• Helsinki-Tallinna-Helsinki –päiväristeily, tuotetunnus FKKRYP

Vapaa-ajan reittimatkat (auto- ja hytipaketit) tuotetunnus FVRES

Sopimustuotteiden voimassaoloajat, erikoishinnat ja tuotetunnukset ovat päivitettynä linkissä osoitteessa www.vikingline.fi/aivoliitto. Tarkastellaksesi hintoja valitse sivun yläreunasta joko Reittimatkat tai Vapaa-ajanmatkat. 

Sivulla lisäksi mainitut kokousmatkat ovat voimassa vain paikallisyhdistyksille.


Lakipalvelu jäsenille

Lakimies Anu Aalto antaa oikeudellista neuvontaa AVH:n sairastaneille sekä heidän läheisilleen. Näitä ovat esimerkiksi sosiaaliturvan, terveyspalvelujen ja tukitoimien hakemiseen ja saamiseen liittyvät kysymykset.

Palvelu on jäsenistölle maksuton. Soittamisesta aiheutuvia kuluja ei korvata.

Anu Aalto vastaa kysymyksiin torstaisin ja perjantaisin klo 8–16, p. 040 734 5773 tai anu.aalto@neuroliitto.fi


 Sivustolle kerätään jatkuvasti lisää etuja jäsenistölle. Etuja saa hankkia kuka vain joko paikallisesti tai valtakunnallisesti. Uudet edut voi ilmoittaa järjestöpäällikkö Tom Anthoni, tom.anthoni@aivoliitto.fi, p. 050 568 9145.