Ajankohtaista AVH:sta

7.5.2018 Uusi kansainvälinen tutkimushanke selvittää trombektomian käyttöä ja hyötyjä entistä laajemmassa potilasryhmässä.

Trombektomia eli valtimonsisäinen mekaaninen tukoksen poisto soveltuu tietyn tyyppisten akuuttien iskeemisten aivoverenkiertohäiriöiden (AVH) hoitoon. Trombektomia voi vähentää merkittävästi käynnissä olevan infarktin aiheuttamia vaurioita.

Lue lisää


7.5.2018 Kansainvälisen hankkeen tavoitteena on aivoinfarktien ehkäisy aikaisemmin aivoverenvuodon sairastaneilla.

Euroopan komissio rahoittaa usealla miljoonalla eurolla uutta hanketta, jonka tavoitteena on ehkäistä aivoinfarkteja AVH-potilailla, joilla on sydämen eteisvärinä.

Lue lisää


6.2.2018 Aivoliiton yksilöchat-palvelu on nyt käytettävissä

Aivoliiton chatissa voit kysyä ja keskustella esimerkiksi kielelliseen erityisvaikeuteen, afasiaan ja Aivoliiton jäsenpalveluihin liittyvistä asioista Aivoliiton työntekijöiden kanssa.

Lue lisää


6.9.2017 Luento afasiasta ja aivoverenkiertohäiriöistä Kurikassa 12.9.

Luennolla tietoa afasiasta sekä siitä kuinka kohdata henkilö, jolla on afasia. Lisäksi tietoa aivoverenkiertohäiriöistä ja niiden riskitekijöistä, oireista sekä ennaltaehkäisystä.

Lue lisää


22.8.2017 Ilmoittaudu mukaan verenpainekampanjaan!

Tilaa maksuttomat kampanjamateriaalit verkkolomakkeella.

Lue lisää


SeuraavatTämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.