Aivoliiton jäsenyhdistyksillä on monimuotoista ryhmätoimintaa

AVH-yhdistyksissä toimitaan aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden, heidän omaistensa ja alan ammattilaisten kanssa. Yhdistyksiä on noin 50 ja ne toimivat ympäri Suomen yli 100 paikkakunnalla.

Aivoliiton jäsenyhdistyksillä on hyvin monenlaisia paikalisia vertaisryhmiä. Yleisimpiä ovat kerhot joissa aiheet ja keskusteluteemat vaihtelevat. Näiden lisäksi yhdistykset järjestävät toiminnallisia ryhmiä, kuten askartelu, taide, liikunta ja tietotekniikka. 

Vertaisryhmässä tapaat suuren joukon ihmisiä, joilla on sama sairastumiskokemus. Myös omaisia toimii näissä ryhmissä paljon. Ryhmät tekevät lisäksi retkiä ja osallistuvat paikallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.  Ryhmästä voit löytää myös henkilökohtaista kahdenkeskistä vertaistukea. 

Vertaisryhmistä saat tietoa yhdistysten ja Aivoliiton nettisivuilta, yhdistysten esitteistä ja tiedotteista, sekä Aivoterveys-lehdestä. Voit olla yhteydessä myös oman alueesi järjestösuunnittelijaan. 


Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.