Siirry sisältöön
24.4.2019

Tule vertaistukijaksi!

Olisitko sinä halukas jakamaan omaa kokemustasi AVH-sairastaneena: kertomaan omaa tarinaasi sairastumisesta, toipumisesta, kuntoutumisesta, toimimaan kuuntelijana ja keskustelijana hänelle, jonka aikamatka sairastumiseen on vielä lyhyt.

Aivoliitto järjestää vertaistukihenkilökoulutuksen Vaasassa torstaina 23.5. klo 9.30-15.45.

Vaatimukset vertaistukijalle eivät ole suuret. Vertaistukijaksi kelpaa ihan tavallinen ihminen, jolla on itsellä kokemus aivoverenkiertohäiriöstä tai rinnalla kulkijana. Tärkeää on, että tukija on itse sinut sairaustilanteensa kanssa ja että sairastumisesta on riittävästi aikaa. Tämä siksi, ettei tukijasta itsestään tule tuettava. Vertaistukijoiksi kaivataan kaikenikäisiä miehiä ja naisia. Vertaistuki on maallikkoapua - ei kriisiapua tai terapiaa. Vertaistuki on keskustelua, toisen kuuntelemista, omien kokemusten jakamista ja toisten kokemuksista oppimista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan puhutaan ja tullaan kuulluksi.

Tule sinäkin vertaiseksi! Ilmoittautumiset koulutukseen 17.5.2019 mennessä. Lisätietoja antaa järjestösuunnittelija Carita Sinkkonen Enable JavaScript to view protected content. p. 050 308 9095.

Aiheeseen liittyvät