Työikäiset AVH:n sairastaneet

Aivoliitto järjestää toimintaa työikäisenä AVH:n sairastaneille.

Aivoliitolla on omia kursseja työikäisille. Kaikki kurssit ja ilmoittautumisen niihin löydät AVH-kurssit -sivulta.

Nuorille, alle 45-vuotiaille ja työikäisille on omaa AVH-nuorten toimintaa. Paikallisia nuorten ja työikäisten ryhmiä toimii eri puolella Suomea. Aivoliiton AVH-nuorten Facebook-sivulta löydät tietoa tapahtumista. Tule mukaan! Nuorilla ja työikäisillä elämäntilanne on erilainen, kuin vanhempana sairastuneilla. Arjen pyöritys, työelämään paluu tai siitä pois jäänti tuovat elämään omia haasteitaan.

Ryhmät antavat elämäniloa ja uskoa tulevaisuuteen tarjoamalla tietoa ja vertaiskokemusta siitä, miten arjen haasteita kohdataan. Tulemalla mukaan toimintaan voit keskustella ja tavata toisia nuoria, jotka ovat sairastaneet aivoverenkiertohäiriön.


ComeTogether – verkkovertaisryhmä AVH-nuorille

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14.30–16.

Oletko iältäsi n. 18–50-vuotias? Oletko sairastanut aivoverenkiertohäiriön? Tämä ryhmä on juuri sinulle. Vertaisryhmässä on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja ajatuksia. Myös erilaisia teemallisia tapaamisia toteutetaan osallistujien toiveiden mukaan. Voit tulla mukaan ryhmään vain hetkeksi, tai olla linjoilla koko tapaamisen. Kameran käyttäminen on vapaaehtoista.

Mukana linjoilla ovat ComeTogether-ryhmän vertaisohjaajat Topi, Anna, Mikko ja Lotta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Lisätietoja verkkoryhmästä: Topilta Enable JavaScript to view protected content. tai Lotalta Enable JavaScript to view protected content..

Olet lämpimästi tervetullut!


Ihmiset olivat niin ihania ja sydämellisiä."

Saa olla oma itsensä vertaistensa joukossa. Antaa voimia arkeen."

Vertaisten näkeminen ja kokemusten vaihtaminen oli kaikkein parasta. Sitä tulin hakemaankin."

Asiat saa perspektiiviä ja omat kuntoutustavoitteet uutta näkökulmaa. Osaa olla armollisempi itselleen."

 

Aiheeseen liittyvät