Turun Nuortentalo

Turun Nuortentalo sijaitsee Hirvensalossa. Toiminta on aloitettu vuonna 1997. Turun Nuortentalolla on tarjolla asumis- ja avopalveluita. Asumispalvelut on tarkoitettu 16-vuodesta ylöspäin ja avopalveluissa ei ole ikärajaa. Asumispalveluiden rinnalla on tarjolla on avopalveluita, kuten ammatillista tukihenkilö palvelua ja neuropsykiatrista valmennusta.

Asumispalvelussa on 20 paikkaa nuorille. Turun Nuortentalolla voi asua joko toisen nuoren kanssa jaetussa asunnossa tai kokonaan omassa asunnossa. Ohjausta on saatavilla ympäri vuorokauden. Turun Nuortentalolla opiskelumahdollisuudet ovat lähellä. Lyhyen bussimatkan päässä on Bovalliuksen erityisammattioppilaitos ja Turun keskustassa on muita kouluja. Talolta on myös hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Turun Nuortentalon lähellä on ruokakauppoja, posti, apteekki ym. Myös ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat hyvät.

Ammatillinen tukihenkilöpalvelu tarjoaa tukea kaiken ikäisille asiakkaille asiakkaan omassa kodissa tai asuinympäristössä, tai asiakas voi käydä Nuortentalolla. Asiakasta tuetaan ja ohjataan arjen eri alueilla samoin periaattein kuin asumispalveluissa. Erona vain on asiakkaan oma asuinpaikka ja sovittujen tapaamisten puitteissa tehty ohjaustyö.

Neuropsykiatrista valmennusta tarjotaan asiakkaan omaan toimintaympäristöön hyödyntäen neuropsykiatrisen valmentajan osaamista.

Palveluiden sisällöistä voit lukea lisätietoa niiden nimikkeillä olevista linkeistä.

Ota yhteyttä:

Anne Ingman

Aluepäällikkö
p. 0504420092
Enable JavaScript to view protected content..

Nuortentalon yhteystiedot:

Turun Nuortentalo
Suvilinnantie 10, 20900 Turku
p. 0400 539 306
Enable JavaScript to view protected content.