Kuopion Nuortentalo

PALVELUT

Kuopion Nuortentalolla on vahva neuropsykiatrinen osaaminen. Kuopion Nuortentalo on tarjonnut asumis- ja avopalveluita vuodesta 2005. Kuopion Nuortentalo tarjoaa asumispalvelua, joka on tuettua asumista joko Nuortentalon tai asiakkaan itsensä vuokraamaan tukiasuntoon. Lisäksi Kuopion Nuortentalo tarjoaa avopalveluja kuten neuropsykiatrista valmennusta, NUOTTI -valmennusta, TAIKA -valmennusta ja ammatillista tukihenkilöpalvelua. Avopalvelut on tarkoitettu myös aikuisille.

Lue lisää asumispalveluista, valmennuspalveluista ja ammatillisesta tukihenkilöpalvelusta sivuillamme olevista linkeistä.

Paikkoja vapautumassa tuetussa asumisessa aikaisintaan syksyllä 2022, yhteys aluepäällikkö Mirva Korhoseen p. 040 562 9118!

TILAT

Nuortentalon tilat sijaitsevat Kuopiossa, Petosen kaupunginosassa. Vuokrattavat tukiasunnot ovat yksiöitä tai kaksioita. Asiakkailla on käytössä myös Nuortentalon yhteiset toimistotilat ja lisäksi asukkaat voivat halutessaan käyttää myös taloyhtiön pyykkitupaa ja Nuortentalon saunavuoroja.

Petosen kaupunginosasta löytyy Nuortentalon asukkaiden tarpeita ajatellen kaikki peruspalvelut esim. kaupat, postipalvelut, kirjasto, apteekki ja terveysasema. Nuortentalon lähiympäristössä kulkevien lenkki- ja hiihtoreittien lisäksi lähipalveluista löytyvät esimerkiksi uimahalli ja kuntosaleja. Liikenneyhteydet Petoselta ovat hyvät tiheiden linja-autovuorojen sekä hyvän pyörätieverkoston ansiosta.

OHJAUS

Asiakkaat saavat ohjausta arjen- ja elämänhallinnan eri saroilla. Ohjauksessa hyödynnetään voimavara- ja ratkaisukeskeisyyttä. Keskeisiä toimintatapoja ovat lisäksi: ennakointi, yhdessä tekeminen, motivointi, toiminnanohjaus, positiiviset kokemukset ja tukikeskustelut. Työskentelyssä käytetään kuntouttavaa ja neuropsykiatrisen valmennuksen työotetta. Kaikilla vakituisilla työntekijöillämme on AMK-tasoinen koulutus ja neuropsykiatrisen valmentajan koulutus. Työntekijöiden koulutuksia ovat sairaanhoitaja (AMK), toimintaterapeutti (AMK), sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK).

TYÖNTEKIJÄT PAIKALLA

Työntekijät ovat Nuortentalolla paikalla arkisin, ma-pe klo 07.00-20.00. Kesäajalla 30.5.-31.7.2022, ma-pe klo 8.00-20.00.

Viralliset yhteydenotot Kuopion Nuortentalolle toivotaan arkisin klo 08.00-16.00 välillä.

Ota yhteyttä:

Mirva Korhonen

Yksikön esihenkilö, aluepäällikkö, neuropsykiatrinen valmentaja

p. 040 562 9118

Enable JavaScript to view protected content.


Outi Hallia

Ohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, nuotti-valmentaja

p. 050 339 4266

Enable JavaScript to view protected content.


Aivoliiton palvelut oy, Kuopion Nuortentalo

Litmasenkaari 1 A 2, 70820 Kuopio

p. 0400 772 543 (ohjaajat)

Enable JavaScript to view protected content.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa: Enable JavaScript to view protected content.