Kuopion Nuortentalo

PALVELUT

Kuopion Nuortentalolla on vahva neuropsykiatrinen osaaminen. Kuopion Nuortentalo on tarjonnut asumis- ja avopalveluita vuodesta 2005. Kuopion Nuortentalo tarjoaa asumispalvelua, joka on tuettua asumista joko Nuortentalon tai asiakkaan itsensä vuokraamaan tukiasuntoon. Lisäksi Kuopion Nuortentalo tarjoaa avopalveluja kuten neuropsykiatrista valmennusta sekä asiakkaan omaan kotiin annettavaa tukipalvelua. Avopalvelut on tarkoitettu myös aikuisille.

Lue lisää asumispalveluista ja avopalveluista sivuillamme olevista linkeistä.

Vapautuvista paikoista tiedustelut aluepäällikkö Mirva Korhoselta p. 040 562 9118.

TILAT

Nuortentalon tilat sijaitsevat Kuopiossa, Petosen kaupunginosassa. Vuokrattavat tukiasunnot ovat yksiöitä tai kaksioita. Kuopion Nuortentalolla on käytössään myös toimistotilat. Lisäksi asukkaat voivat halutessaan käyttää myös maksutonta taloyhtiön pyykkitupaa ja varata saunavuoron tai autopaikan.

Petosen kaupunginosasta löytyy Nuortentalon asukkaiden tarpeita ajatellen kaikki peruspalvelut esim. kaupat, postipalvelut, kirjasto, apteekki ja terveysasema. Nuortentalon lähiympäristössä kulkevien lenkki- ja hiihtoreittien lisäksi lähipalveluista löytyvät esimerkiksi uimahalli ja kuntosaleja. Liikenneyhteydet Petoselta ovat hyvät tiheiden linja-autovuorojen sekä hyvän pyörätieverkoston ansiosta.

OHJAUS

Asiakkaat saavat ohjausta arjen- ja elämänhallinnan eri saroilla. Ohjauksessa hyödynnetään voimavara- ja ratkaisukeskeisyyttä. Keskeisiä toimintatapoja ovat lisäksi: ennakointi, yhdessä tekeminen, motivointi, toiminnanohjaus, positiiviset kokemukset ja tukikeskustelut. Työskentelyssä käytetään kuntouttavaa ja neuropsykiatrisen valmennuksen työotetta. Kaikilla vakituisilla työntekijöillämme on AMK-tasoinen koulutus ja neuropsykiatrisen valmentajan koulutus. Työntekijöiden koulutuksia ovat sairaanhoitaja (AMK), toimintaterapeutti (AMK), sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK).

TYÖNTEKIJÄT PAIKALLA

Työntekijät ovat Nuortentalolla paikalla arkisin, ma-to klo 07.00-20.00 ja pe klo 07.00-18.00.

Viralliset yhteydenotot Kuopion Nuortentalolle toivotaan arkisin klo 08.00-16.00 välillä.

Ota yhteyttä:

Mirva Korhonen

Yksikön esihenkilö, aluepäällikkö, neuropsykiatrinen valmentaja

p. 040 562 9118

Enable JavaScript to view protected content.


Aivoliiton palvelut oy, Kuopion Nuortentalo

Litmasenkaari 1 A 4, 70820 Kuopio

p. 0400 772 543 (ohjaajat)

Enable JavaScript to view protected content.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa: Enable JavaScript to view protected content.