Kuopion Nuortentalo

PALVELUT

Kuopion Nuortentalo tarjoaa asumis-ja avopalveluita. Palveluita on tarjottu vuodesta 2005. Kuopion Nuortentalo tarjoaa asumispalvelua, joka on tuettua asumista joko Nuortentalon tai asiakkaan itsensä vuokraamaan tukiasuntoon. Lisäksi Nuortentalo tarjoaa avopalveluja kuten neuropsykiatrista valmennusta ja ammatillista tukihenkilöpalvelua.

Lue lisää palveluista, valmennuspalveluista ja ammatillisesta tukihenkilöpalvelusta sivuillamme olevista linkeistä.

TILAT

Nuortentalon tilat sijaitsevat Kuopiossa, Petosen kaupunginosassa. Vuokrattavat tukiasunnot ovat yksiöitä tai kaksioita. Asiakkailla on käytössä myös Nuortentalon yhteiset toimistotilat ja lisäksi asukkaat voivat halutessaan käyttää myös taloyhtiön pyykkitupaa ja Nuortentalon saunavuoroja.

Petosen kaupunginosasta löytyy Nuortentalon asukkaiden tarpeita ajatellen kaikki peruspalvelut esim. kaupat, kela, posti, kirjasto, apteekki ja terveysasema. Nuortentalon lähiympäristössä kulkevien lenkki- ja hiihtoreittien lisäksi lähipalveluista löytyvät esimerkiksi uimahalli ja kuntosaleja. Liikenneyhteydet Petoselta ovat hyvät tiheiden linja-autovuorojen sekä hyvän pyörätieverkoston ansiosta.

OHJAUS

Asiakkaat saavat ohjausta arjen- ja elämänhallinnan eri saroilla. Ohjauksessa hyödynnetään voimavara- ja ratkaisukeskeisyyttä. Keskeisiä toimintatapoja ovat lisäksi: ennakointi, yhdessä tekeminen, motivointi, toiminnanohjaus, positiiviset kokemukset ja tukikeskustelut. Työskentelyssä käytetään kuntouttavaa ja neuropsykiatrisen valmennuksen työotetta. Kaikilla vakituisilla työntekijöillämme on neuropsykiatrisen valmentajan koulutus.

TYÖNTEKIJÄT PAIKALLA

Työntekijät ovat Nuortentalolla paikalla arkisin klo 7.00-20.00/21.00.

Viralliset yhteydenotot Kuopion Nuortentalolle toivotaan arkisin klo 8-16 välillä.

Ota yhteyttä:
Aluepäällikkö Mirva Korhonen
p. 040 562 9118
Enable JavaScript to view protected content.

Nuortentalon yhteystiedot:
Kuopion Nuortentalo
Litmasenkaari 1 A 2, 70820 Kuopio
p. 0400 772 543
Enable JavaScript to view protected content.
Enable JavaScript to view protected content. (ammatillinen tukihenkilöpalvelu ja neuropsykiatrinen valmennus)