Kuopion Nuortentalo

PALVELUT

Kuopion Nuortentalo tarjoaa asumis-ja avopalveluita. Palveluita on tarjottu vuodesta 2005. Palveluasumisen lisänä olevaan avopalveluihin kuuluvat neuropsykiatrinen valmennus, ammatillinen tukihenkilöpalvelu ja tukiasuminen. Lue lisää avopalveluista, valmennuspalveluista ja ammatillisesta tukihenkilöpalvelusta sivuillamme olevista linkeistä.

TILAT

Nuortentalon tilat sijaitsevat Kuopiossa, Petosen kaupunginosassa. Asunnot ovat soluasuntoja. Joissain tapauksissa nuoren on mahdollista vuokrata myös koko asunto itselleen. Nuorilla on käytössä myös Nuortentalon yhteiset tilat ja lisäksi asukkaat voivat halutessaan käyttää myös Kuopaksen pyykkitupaa ja saunavuoroja.

Petosen kaupunginosasta löytyy Nuortentalon asukkaiden tarpeita ajatellen kaikki peruspalvelut esim. kaupat, kela, posti, kirjasto, apteekki ja terveysasema. Nuortentalon lähiympäristössä kulkevien lenkki- ja hiihtoreittien lisäksi lähipalveluista löytyvät esimerkiksi uimahalli ja kuntosaleja. Liikenneyhteydet Petoselta ovat hyvät tiheiden linja-autovuorojen sekä hyvän pyörätieverkoston ansiosta.

OHJAUS

Asiakkaat saavat ohjausta arjen- ja elämänhallinnan eri saroilla. Ohjauksessa hyödynnetään voimavara- ja ratkaisukeskeisyyttä. Keskeisiä toimintatapoja ovat lisäksi: ennakointi, yhdessä tekeminen, motivointi, toiminnanohjaus, positiiviset kokemukset ja tukikeskustelut. Ohjaajat työskentelevät kuntouttavalla ja neuropsykiatrisen valmennuksen työotteella.

OHJAAJAT PAIKALLA

Ohjaajat ovat Nuortentalolla paikalla arkisin klo 7.00-21.00 ja viikonloppuisin klo 9.00-21.00. Öisin on käytössä puhelinpäivystys. Viralliset yhteydenotot Nuortentalolle toivotaan olevan arkisin klo 9-16 välillä.

Ota yhteyttä:
Aluepäällikkö Mirva Korhonen
p. 040 562 9118
Enable JavaScript to view protected content.

Nuortentalon yhteystiedot:
Kuopion Nuortentalo
Litmasenkaari 1 A 2, 70820 Kuopio
p. 0400 772 543
Enable JavaScript to view protected content.
Enable JavaScript to view protected content. (ammatillinen tukihenkilöpalvelu ja neuropsykiatrinen valmennus)