Tukea ja neuvontaa

Kommunikaatiokeskus tarjoaa tukea ja neuvontaa kehitykselliseen kielihäiriöön ja kielen kehityksen haasteisiin valtakunnallisesti:

Arjen vinkit vanhemmille -toiminta tarjoaa vanhemmille ja lapsen muulle lähipiirille tukea ja neuvontaa arkeen jo siinä kohtaa, kun herää huoli lapsen kielenkehityksestä tai diagnoosi on vasta varmistunut.Toimintaan voi osallistua verkossa, jossa vertaisryhmät sekä vanhemmille että ammattilaisille. Lisäksi järjestämme suosittuja Vinkkipäiviä vanhemmille viikonloppuisin 8-10 kpl vuodessa eri puolella Suomea sekä verkkotapahtumina. Tuotamme myös arkeen soveltuvaa materiaalia ja vinkkejä kielen kehityksen tukemiseen materiaalisivuillemme.

Haluaisitko omalle paikkakunnallesi Vinkkipäivän vanhemmille tai oletko kiinnostunut muuten toiminnastamme? Ota rohkeasti yhteyttä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisäksi tarjoamme puheterapeutin ohjausta ja neuvontaa chatti- ja puhelinpalveluna. Järjestämme myös erilaisia teemapajoja vanhemmille, kun lapsella tai nuorella on kehityksellinen kielihäiriö. Tiedotamme toiminnastamme sosiaalisessa mediassa Kommunikaatiokeskuksen Facebook -sivulla ja Aivoliiton tapahtumakalenterissa.