Lastenohjaajia perhekursseille

Haluatko oppia työryhmässä työskentelyä ja ohjata lastenryhmiä kursseilla? Nyt on tuhannen taalan paikka tutustua moniammatillisen työryhmän työhön!

Haemme kursseille kesästä 2022 alkaen lastenohjaajia, lapsi- ja perhetyön perustutkinnon suorittaneita tai lastenhoitajia tai sosiaali- ja terveydenhuoltoalan, kasvatustieteen tai erityispedagogiikan opiskelijoita.

Lastenohjaajat työskentelevät kursseilla lasten ryhmissä ohjaten toimintaa yhdessä tiimin muiden työntekijöiden (fysioterapeutti, toimintaterapeutti, erityisopettaja) kanssa. Kurssilla työskentelevät myös mm. psykologi, sosiaalityöntekijä ja terveydenhoitaja.

Aivoliitto järjestää Kelan kuntoutuksena kursseja perheille, joiden lapsella tai nuorella on kehityksellinen kielihäiriö, adhd, add tai diagnoosi autismikirjon
häiriöstä (lievä tai keskivaikea). Adhd- ja autismikurssit järjestetään yhteistyössä ADHD-liiton ja Autismiliiton kanssa. Kurssit ovat sopeutumisvalmennusta, jonka tavoitteena on vahvistaa perheen voimavaroja ja tuoda eväitä sujuvampaan arkeen.

Kursseille osallistuu koko perhe: kuntoutujalapsi, sisarukset ja vanhemmat ja ne järjestetään Turussa, Erityisosaamiskeskus Suvituulessa.

Täytä hakemuksesi 10.12. mennessä.

Lisätietoja:
Kirsi Lönnqvist, kurssisuunnittelija
02-2138 272, ma–pe klo 12–15
Enable JavaScript to view protected content.