Tule vapaaehtoiseksi

Aivoliitto-yhteisössä voit toimia vapaaehtoisena monessa eri tehtävässä. Tervetuloa mukaan antoisaan vapaaehtoistoimintaan, jossa pääset vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin!

Jäsenyhdistyksillämme on paljon erilaisia ryhmiä ja tapahtumia ympäri Suomen. Vapaaehtoisena voit olla mahdollistamassa esimerkiksi liikuntatuokiota tai luontoretkeä. Voit toimia kerhonohjaajana tai huolehtia kerhon tarjoiluista.

Vertaistukijana voit auttaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Sinulla voi olla kokemus aivoverenkiertohäiriöstä tai kehityksellisestä kielihäiriöstä tai voit olla läheinen. Voit toimia joko henkilökohtaisena vertaistukena tai ohjata vertaisryhmää.

Myös kokemustoiminta on osa järjestömme vapaaehtoistoimintaa. Kokemustoimijana voit lisätä ymmärrystä jakamalla kokemustietoa esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Voit toimia vapaaehtoisena Juttu-tuvissa, jotka kokoontuvat kansalais- ja työväenopistoissa. Vapaaehtoisena apuohjaajana toimit ryhmän vetäjän apuna ja pääset tekemään tärkeää työtä afaattisten henkilöiden parissa.

Uusin vapaaehtoistehtävämme on aivoterveysosaaja. Tässä tehtävässä pidät aivoterveysluentoja ja jaat tietoa aivoterveydestä sekä tavoista edistää sitä.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme perehdytystä ja koulutusta sekä tuemme tehtävässä. Otathan yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Katso vapaaehtoisille suunnatut koulutukset ja tapahtumat