Jäsenedut

Joko olet ladannut Aivoliiton sähköisen mobiilikortin puhelimeesi? Katso ohjeet täältä. Ollaksesi jäsen, et tarvitse mobiilijäsenkorttia. Jäsenyys on ihan yhtä pätevä ilman sitä. Voit myös saada jäsenedun kertomalla jäsennumerosi, jos sitä kysytään.

Majoitusta ryhmille Suvituulessa – jäsenille -20 % hinnoista

2 hengen huone
alk. 75 €/huone/vrk
aamiaisella

Perhehuone
alk. 95 €/huone/vrk
aamiaisella
max. 4 henkilöä

Aivoliiton jäsenille etu -20 % majoitushinnoista.

Huonehintoihin sisältyy
• aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet
• sauna ja uima-allas (käytettävissä tietyin ajoin varauskalenterin mukaan)
• ilmainen internet-yhteys

Kaikissa huoneissa on oma WC ja suihku. Osassa perhehuoneista on lisäksi keittonurkkaus. Muissa huoneissa yhteiskeittiö majoitustilojen aulassa. Merellinen sijainti Turun Hirvensalossa. Suvituulen lähellä on mm. Ekvallan esteetön uimaranta sekä Harjattula Golf. Suvituuli-kiinteistö on esteetön.
Lisäksi majoituksen yhteyteen on tilattavissa ryhmille esimerkiksi allasjumppaa, terveysluentoa tai liikuntaa luonnossa.

Tiedustelut ja varaukset
Enable JavaScript to view protected content.
Majoittuminen mahdollista 1.6.–31.12.2019 varaustilanteen mukaan, hinnat voimassa 19.3. alkaen.

Kylpylähotelli Kuntoranta

Kuntoranta tarjoaa jäsenillemme ajankohtaisia etuja. Katso lisätietoa eduista Kuntorannan verkkosivuilta.

Mielenpaja

Mielenpajan ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Marjo Hirvonen tarjoaa Aivoliiton jäsenille -10% alekoodin Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin. Tervetuloa Mielenpajalle! Tutustu tuotteisiin täällä.
Kuponkikoodi AIVOLIITTO-10% oikeuttaa 10% alennukseen Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin.

Holiday Club

Aivoliitto ry:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistoiden sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club voi halutessaan tarjota myös kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi. Jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Club online – varausjärjestelmän kautta www.holidayclub.fi. Kampanjakoodi: AIVO15

Jäsenetu Puhti-testipaketeista oman hyvinvoinnin seurantaan

Aivoliiton jäsenet saavat Puhdin testipaketeista 10 % alennuksen. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Puhdin testipaketteihin on valittu kattavat ja olennaiset laboratoriotestit, jotka voi ottaa ilman lääkärin lähetettä.

Raportilla näytetään selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa. Testipaketin tilaaminen Puhdin sivuilta on vaivatonta. Testeihin on myös helppo mennä, verikokeen voi ottaa 26 paikkakunnalla Suomessa. Raportin tuloksista saat Oma Puhti -sivulle, jossa havainnollistetaan selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Jäsenetu testipaketeista -10 % alennuskoodilla: aivoliittopuhti10

Tutustu ja tilaa: www.puhti.fi

Jäsenetuja At Queen's -hoitolasta ja Hair Station -parturikampaamosta

At Queen's ja Hair Station tarjoavat Aivoliiton jäsenille kaikista hoitolan palveluista 20 % alennuksen sekä lisäksi käynnin yhteydessä ilmaisen 25 € arvoisen hoitolan lahjakortin. Kaikki Aivoliiton jäsenten alle 15-vuotiaat lapset saavat 40% alennusta!

www.entertainmentstudio.fi

At Queen’s -hoitola
Maneesikatu 4 A
00170 Helsinki
p. 045 699 7109

Hair Station -parturikampaamo
Mechelininkatu 25
00100 helsinki
p. 09 694 4770

Kauneushoitola Maarit Leikosken jäsenetu Helsingissä

Kauneushoitola Maarit Leikoski tarjoaa Aivoliiton jäsenille 10 % alennuksen bdr ja Reviderm -kasvohoidoista sekä Calluspeeling-jalkahoidoista. Edun saa jäsenkortilla tai jäsennumerolla.

Kauneushoitola Maarit Leikoski
Lapinrinne 2, 00180 Helsinki
puh. 010 420 3050
Enable JavaScript to view protected content.
www.maaritleikoski.fi

Ekokampaamo Huili Tilan jäsenetu Helsingissä

Ekokampaamo Huili Tila tarjoaa Aivoliiton jäsenille 5 % alennuksen kaikista parturi-kampaamopalveluista. Edun saa näyttämällä Aivoliiton jäsenkorttia tai kertomalla jäsennumeron.

Huili Tila
Museokatu 15, 00100 Helsinki
Puh. 09 454 4455
huilitila.fi

Jäsenetu digiapteekkiostoksista

Aivoliiton jäsenet saavat erilaisia jäsenetuja, muun muassa kanta-asiakasalennuksia ja ilmaiset toimituskulut, kun rekisteröityvät käyttäjäksi Apteekki-sovelluksessa (hae.apteekkisovell.us) tai Epharman jäsenapteekkien verkkosivuilla. Linkin takaa löytyy lista mukana olevista apteekeista. Jäsenetu on vain palveluun rekisteröityneille liiton asiakkaille koodilla: AIVOLIITTO2018

Lakipalvelu jäsenille

Lakimies Anu Aalto antaa oikeudellista neuvontaa AVH:n sairastaneille sekä heidän läheisilleen. Näitä ovat esimerkiksi sosiaaliturvan, terveyspalvelujen ja tukitoimien hakemiseen ja saamiseen liittyvät kysymykset. Palvelu on jäsenistölle maksuton. Soittamisesta aiheutuvia kuluja ei korvata. Anu Aalto vastaa kysymyksiin torstaisin ja perjantaisin klo 8–16, p. 040 734 5773 tai Enable JavaScript to view protected content.

Aivoliiton esitteet

Aivoliiton maksulliset esitteet ovat jäsenille yksittäiskappaleina maksuttomia. Etu koskee mm. seuraavia esitteitä:
- Aivoverenkiertohäiriöt ja spastisuus
- Afasia- Afasi
- Aivoverenkiertohäiriön aiheuttamat neuropsykologiset häiriöt
- Ilon askeleet - vinkkejä kouluikäisen lapsen kielenkehityksen ja oppimisen tueksi
- Pienen kielipolku - vinkkejä lapsen kielenkehityksen tueksi

Sivustolle kerätään jatkuvasti lisää etuja jäsenistölle. Etuja saa hankkia kuka vain joko paikallisesti tai valtakunnallisesti.

Aiheeseen liittyvät