Jäsenedut

Joko olet ladannut Aivoliiton sähköisen jäsenkortin puhelimeesi? Ota sähköinen jäsenkortti käyttöösi! Ollaksesi jäsen, et tarvitse sähköistä jäsenkorttia. Jäsenyys on ihan yhtä pätevä ilman sitä. Voit myös saada jäsenedun kertomalla jäsennumerosi, jos sitä kysytään.

Jäsenlehdet

Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden. AVH-yhdistykseen liittyvälle tulee Aivoterveys-lehti ja kehityksellinen kielihäiriö -yhdistykseen liittyvälle Verraton-lehti.

Sosiaalityöntekijän palveluneuvonta

Sosiaalityöntekijän palveluneuvonta sisältää sosiaaliturvaan ja -palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa myös käytännön apua esim. hakemusten täyttämisessä. Palvelu on avoinna parillisilla viikoilla, keskiviikkoisin klo 15–18. Yhteydenottovälineinä ovat puhelin, sähköposti sekä henkilökohtainen käyntimahdollisuus Erityisosaamiskeskus Suvituulessa, Turussa. Palvelu on tarkoitettu Aivoliiton kohderyhmille.

Ann-Mari Veneskoski
p. 044 011 1212
Enable JavaScript to view protected content.

Majoituspalvelut

Majoitusta ryhmille Suvituulessa – jäsenille -20 % hinnoista

2 hengen huone
alk. 75 €/huone/vrk
aamiaisella

Perhehuone
alk. 95 €/huone/vrk
aamiaisella
max. 4 henkilöä

Aivoliiton jäsenille etu -20 % majoitushinnoista.

Huonehintoihin sisältyy
• aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet
• sauna ja uima-allas (käytettävissä tietyin ajoin varauskalenterin mukaan)
• ilmainen internet-yhteys

Kaikissa huoneissa on oma WC ja suihku. Osassa perhehuoneista on lisäksi keittonurkkaus. Muissa huoneissa yhteiskeittiö majoitustilojen aulassa. Merellinen sijainti Turun Hirvensalossa. Suvituulen lähellä on mm. Ekvallan esteetön uimaranta sekä Harjattula Golf. Suvituuli-kiinteistö on esteetön.
Lisäksi majoituksen yhteyteen on tilattavissa ryhmille esimerkiksi allasjumppaa, terveysluentoa tai liikuntaa luonnossa.

Tiedustelut ja varaukset
Enable JavaScript to view protected content.

Kylpylähotelli Kuntoranta

Kuntoranta tarjoaa jäsenillemme ajankohtaisia etuja. Katso lisätietoa eduista Kuntorannan verkkosivuilta.

Kylpylät ja loma-asunnot Holiday Club

Aivoliitto ry:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistoiden sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club voi halutessaan tarjota myös kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi. Jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Club online – varausjärjestelmän kautta www.holidayclub.fi. Kampanjakoodi: AIVO15

Hyvinvointipalvelut

Mielen hyvinvointia Mielenpaja-verkkokaupasta

Mielenpajan ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Marjo Hirvonen tarjoaa Aivoliiton jäsenille -20% alekoodin verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin. Tervetuloa Mielenpajalle mielen hyvinvoinnin verkkokauppaan! Tutustu tuotteisiin täällä.
Kuponkikoodi AIVOLIITTO-20% oikeuttaa 20% alennukseen Mielenpajan verkkokaupan ladattaviin tuotteisiin.

Puhti-testipaketti oman hyvinvoinnin seurantaan

Aivoliiton jäsenet saavat Puhdin testipaketeista 10 % alennuksen. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Puhdin testipaketteihin on valittu kattavat ja olennaiset laboratoriotestit, jotka voi ottaa ilman lääkärin lähetettä.

Raportilla näytetään selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa. Testipaketin tilaaminen Puhdin sivuilta on vaivatonta. Testeihin on myös helppo mennä, verikokeen voi ottaa 26 paikkakunnalla Suomessa. Raportin tuloksista saat Oma Puhti -sivulle, jossa havainnollistetaan selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Jäsenetu testipaketeista -10 % alennuskoodilla: aivoliittopuhti10

Tutustu ja tilaa: www.puhti.fi

Kauneudenhoitopalvelut

Jäsenetuja At Queen's -hoitolasta ja Hair Station -parturikampaamosta

At Queen's ja Hair Station tarjoavat Aivoliiton jäsenille kaikista hoitolan palveluista 20 % alennuksen sekä lisäksi käynnin yhteydessä ilmaisen 25 € arvoisen hoitolan lahjakortin. Kaikki Aivoliiton jäsenten alle 15-vuotiaat lapset saavat 40% alennusta!

www.entertainmentstudio.fi

At Queen’s -hoitola
Maneesikatu 4 A
00170 Helsinki
p. 045 699 7109

Hair Station -parturikampaamo
Mechelininkatu 25
00100 Helsinki
p. 09 694 4770

Ekokampaamo Huili Tilan jäsenetu Helsingissä

Ekokampaamo Huili Tila tarjoaa Aivoliiton jäsenille 5 % alennuksen kaikista parturi-kampaamopalveluista. Edun saa näyttämällä Aivoliiton jäsenkorttia tai kertomalla jäsennumeron.

Huili Tila
Museokatu 15, 00100 Helsinki
Puh. 09 454 4455
huilitila.fi

Näyttelyt

Lataa aivosi luonnossa Haltian erikoisnäyttely 30.4.2021-31.3.2022

Vappuna 2021 Haltiaan avattu uusi Lataa aivosi luonnossa -näyttely tutustuttaa luonnon terveysvaikutuksiin ja antaa ideoita niistä nauttimiseen aiempaa tietoisemmin. Näyttely johdattaa sinut muun muassa sienestämään, katselemaan mielenmaisemaasi, aistimaan luonnon tuoksuja, lähtemään oikealle luontopolulle sekä kaiken tämän kautta ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti luonto meitä oikeastaan helliikään. Näyttelykokonaisuus on toteutettu yhdessä Aivoliiton ja Folkhälsan rf:n kanssa. Lue lisää näyttelystä ja luontopolusta Haltian sivuilta.

Jäsenille sisäänpääsyliput Haltian näyttelyyn -50% (ei koske perheenjäseniä tai muuta seuruetta)

Aivoliiton esitteet

Aivoliiton maksulliset esitteet ovat jäsenille yksittäiskappaleina maksuttomia. Etu koskee mm. seuraavia esitteitä:
- Aivoverenkiertohäiriöt ja spastisuus
- Afasia- Afasi
- Aivoverenkiertohäiriön aiheuttamat neuropsykologiset häiriöt
- Ilon askeleet - vinkkejä kouluikäisen lapsen kielenkehityksen ja oppimisen tueksi
- Pienen kielipolku - vinkkejä lapsen kielenkehityksen tueksi

Sivustolle kerätään jatkuvasti lisää etuja jäsenistölle. Etuja saa hankkia kuka vain joko paikallisesti tai valtakunnallisesti.

Aiheeseen liittyvät