Neuvontapalvelut

Aivoliitto tarjoaa neuvontaa aivoverenkiertohäiriöihin ja kehitykselliseen kielihäiriöön liittyen puhelimitse ja chatissa.

Neuvonta ja palveluohjaus

Neuvomme ja ohjaamme kohderyhmiämme mm. sosiaali- ja terveyspalveluihin, sosiaaliturvaan sekä kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme numerossa 044 4019 077:

  • Maanantaisin klo 12–15 puheluun vastaa terveyden- ja sosiaalialan ammattilainen.
  • Parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 13–16* puheluun vastaa sosiaalityöntekijä. Kyseisenä ajankohtana on mahdollisuus myös kasvokkain tapaamiseen Turun Suvituulessa.

Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: Enable JavaScript to view protected content.. Pyrimme vastaamaan viesteihin viikon sisällä.


Vertaistukipuhelin aivoverenkiertohäiriön sairastaneen läheisille

Läheisten vertaistukipuhelin tarjoaa kuuntelijan ja mahdollisuuden jakaa oman kokemuksesi toisen aivoverenkiertohäiriön sairastaneen läheisen kanssa.

Vertaistukipuhelin päivystää numerossa 044 724 4999:

  • Keskiviikkoisin klo 18–21

Puhelimeen vastaavalla vapaaehtoisella on jo pidempi aika oman läheisensä sairastumisesta ja hän on saanut vertaistukijan koulutuksen. Puhelinpäivystäjät toimivat tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin oman elämänkokemuksensa kautta.

Aivoliiton sivuilta löytyy lisää tietoa läheisille. Tutustu myös aivoverenkiertohäiriön sairastaneen läheisen oppaaseen. Henkilökohtaista vertaistukijaa voit tiedustella myös sähköpostilla Enable JavaScript to view protected content..


Aivoliiton jäsenpalveluchat

Aivoliiton chatpalvelussa voit kysellä Aivoliiton jäsenpalveluihin liittyviä asioita. Chat on auki maanantaista perjantaihin klo 12–13. Chatissa voit kysellä ja keskustella muun muassa jäsen- ja laskutusasioista sekä Aivoliiton palveluista toimistoassistentti Linda Lindroosin kanssa.

Palveluun pääset sivustomme alalaidan chat-kuvakkeesta.


Afasiaan ja kehitykselliseen kielihäiriöön liittyvä neuvonta

Neuvontaa afasiaan ja kehitykselliseen kielihäiriöön liittyen saat puhelimitse Kommunikaatiokeskuksen työntekijöiltä. Voit myös varata itsellesi ja läheisellesi oman Teams-puheluajan, jossa saatte vinkkejä arkeen.

 

Aiheeseen liittyvät