14.3.2019

Tule kehittämään perhekurssimallia – osallistu kyselyyn!

LASSO-hanke on kahdeksan järjestön yhteistyöhanke, jossa kehitetään osallistujiensa näköistä perhekurssimallia. Lähtökohtana on, että kurssit tarjoaisivat alle 16-vuotiaan vammaisen tai pitkäaikaissairaan lapsen/nuoren perheille tukea ja tietoa eri elämäntilanteissa kuten lapsen kouluasioissa, arjen sujumisessa, itsenäistymisen tukemisessa jne. Kolmevuotinen hanke toteutetaan Veikkauksen varoilla ja sitä hallinnoi Munuais- ja maksaliitto. Muita kumppaneita ovat Aivoliitto, Epilepsialiito, Invalidiliitto, Lihastautiliitto, MLL Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö, Norio-keskus ja TATU ry.

Haluamme kartoittaa perheiltä toiveita ja tarpeita kurssien teemoihin ja sisältöihin liittyen kyselyllä. Toivomme, että jaat kyselyä eteenpäin verkostoissasi. Vastausaikaa on 31.3.2019 saakka. Jokainen vastaus on meille tärkeä.

Pääset kyselyyn tästä.