Kurssit

Aivoliitto järjestää

Lisäksi järjestämme kursseja perheille, joiden lapsella tai nuorella on adhd, add tai diagnoosi autismikirjon häiriöstä (lievä tai keskivaikea).
Kurssit järjestetään yhteistyössä ADHD-liiton ja Autismiliiton kanssa Kelan kuntoutuksena.

Tutustu vuoden 2023 kurssiesitteisiin:

AVH-kurssit 2023 -esite

Lasten ja nuorten perhekurssit 2023 -esite


Muista turvavälit ja hyvä käsihygienia myös Aivoliiton kursseilla

Kurssitoiminnassamme pyrimme minimoimaan tartuntariskiä muun muassa huolehtimalla turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä järjestämällä kurssin toimintaa isommissa tiloissa ja porrastamalla esimerkiksi ruokailuja. Kurssin ohjelmaa pyritään järjestämään mahdollisimman paljon ulkona, sääolosuhteiden niin salliessa.

Kun tulet kurssille, kiinnitä huomiota turvaväleihin ja hyvään käsihygieniaan. Hyvällä käsihygienialla tarkoitamme huolellista käsien pesua tai käsidesin käyttöä aina silloin kuin käsien pesu ei ole mahdollista. Tutustu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen käsienpesuohjeeseen. Toivomme, että kodeissa tarkennatte lapsille, kuinka tärkeää on noudattaa turvavälejä ja käsihygieniaa myös kurssin aikana.

Peruutathan kurssiosallistumisesi näissä tapauksissa:

  • sinulla on hengitystieoireita
  • olet itse ollut tai samassa taloudessa asuva on ollut lähikontaktissa sairastuneen kanssa
  • olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi
  • huomioithan, että ulkomailta tultaessa on oltava karanteenissa 14 vuorokautta

Kiitos ymmärryksestänne!

Kuntoutukseen lähteminen on jokaisen henkilökohtainen päätös. Jos kuntoutukseen osallistuminen askarruttaa, ole meihin yhteydessä. Löydetään yhdessä sinulle parhain ratkaisu.