15.12.2020

Koronan vaikutukset Aivoliiton tapahtumiin ja toimintaan

Haluamme toimia Suomen hallituksen antamien ohjeiden mukaan ja näin ollen omalta osaltamme ehkäistä koronapidemiaa. Toivomme kaikilta ymmärrystä asian suhteen. Päivitetty 1.12.2020.

Koronatilanteesta johtuen teemme seuraavat muutokset loppuvuoden tapahtumiin, kursseihin ja koulutuksiin:

• Joulukuulle alkavaksi suunnitellut (7. ja 14. päivä) yli 65-vuotiaiden kurssi ja uupumuskurssi siirretään toteutettavaksi ensi vuoden puolella. Yli 65-vuotiaille suunnattu kurssi toteutetaan 8.2. alkaen ja uupumuskurssi 11.1. alkaen. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä kaikkiin ko. kursseille valittuihin henkilöihin.
  • Joulukuussa tapahtuvat ryhmäliikunnat perutaan. Perumiset koskevat lähinnä yhdistysten ryhmiä ja kaupungin kuntosaliryhmiä.
  • Avoterapiat jatkuvat muutoksitta.

Nykyiset suositukset ovat voimassa 23.12. saakka, jonka jälkeen myös me Aivoliitossa arvioimme tilannetta uudelleen.

Tilannetta seurataan päiväkohtaisesti ja mikäli tulee muutoksia, niistä tiedotetaan.

Aivoliiton koronaohjeistus