Neuvonta- ja chatpalvelut

Neuvonta ja palveluohjaus

Neuvomme ja ohjaamme kohderyhmiämme mm. sosiaali- ja terveyspalveluihin, sosiaaliturvaan sekä kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme numerossa 044 4019 077:

  • Maanantaisin klo 12–15 puheluun vastaa sosiaalialan ammattilainen.
  • Parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 15–18 puheluun vastaa sosiaalityöntekijä. Kyseisenä ajankohtana on mahdollisuus myös kasvokkain tapaamiseen Turun Suvituulessa.


Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: Enable JavaScript to view protected content.. Pyrimme vastaamaan viesteihin viikon sisällä.

Huom! Neuvonta ja palvelunohjaus on suljettuna kesälomakautena 24.6.–31.7.2022.


Aivoliiton chat-palvelut

Aivoliiton chatpalvelussa voit kysellä Aivoliiton jäsenpalveluihin liittyviä asioita sekä keskustella luottamuksellisesti puheterapeutin kanssa.

Neuvonta-chatissa saat vastauksia jäsenyyteen liittyviin kysymyksiin

Palvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 12–13. Chatissa voit kysellä ja keskustella muun muassa jäsen- ja laskutusasioista sekä Aivoliiton palveluista toimistoassistentti Linda Lindroosin kanssa.

Kysy puheterapeutilta -chatissa saat vastauksia kysymyksiisi kielen kehityksestä ja kehityksellisestä kielihäiriöstä lapsilla, nuorilla ja aikuisilla

Onko sinulla kysyttävää liittyen lasten kielen kehitykseen tai tarvitsetko vinkkejä sujuvampaan arkeen? Askarruttaako mieltäsi jokin liittyen nuorten ja aikuisten kehitykselliseen kielihäiriöön? Aivoliiton puheterapeutti Hannele Merikoski vastaa kysymyksiisi chatissa:

Ma 12–16
To 9–12

Aukioloaikoina tavoitat Hannelen myös sähköpostilla ja puhelimitse. Hannelella on käytössä myös WhatsApp.
Hannele Merikoski
Enable JavaScript to view protected content.
p. 050 529 0137

Chattiin pääset sivustomme alalaidan chat-kuvakkeesta.


Kysy afasiasta, aikuisten kielellisestä häiriöstä

Neuvontaa afasiaan liittyen saat puhelimitse Kommunikaatiokeskuksen työntekijöiltä.

 

Aiheeseen liittyvät