Tule keskustelemaan chattiin

Aivoliiton chatit syksyllä 2019

Aivoliiton chatpalvelussa voit kysellä Aivoliiton jäsenpalveluihin liittyviä asioita, sekä keskustella luottamuksellisesti Aivoliiton puheterapeuttien ja fysioterapeutin kanssa.

Jäsen- ja yhdistysneuvonta -chat

Palvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 12–13. Chatissa voit kysellä ja keskustella Aivoliiton jäsenasioista sekä jäsenyhdistyksiin liittyvistä palveluista toimistoassistentti Linda Lindroosin kanssa.

Kysy lapsen kielen kehityksestä tai vuorovaikutuksesta

Puheterapeutti vastaa -chat tiistai-iltaisin klo 21–22, 10. joulukuuta asti. Vuoden 2020 ensimmäinen chat-kerta on 14.1.2020. Aivoliiton puheterapeutti Hannele Merikoski vastaa kysymyksiin lasten kielellisestä kehityksestä ja antaa vinkkejä arkeen.

Kysy nuorten ja aikuisten kielellisestä erityisvaikeudesta

Puheterapeutti vastaa -chat torstai-iltaisin klo 20–21, 10. joulukuuta asti. Vuoden 2020 ensimmäinen chat-kerta on 14.1.2020. Aivoliiton puheterapeutti Hannele Merikoski keskustelee ja vastaa kysymyksiin liittyen nuorten ja aikuisten kehitykselliseen kielihäiriöön.

Kysy afasiasta, aikuisten kielellisestä häiriöstä

Afasia-chat ja puhelinpäivystys perjantaisin klo 9–11 (30.8.–20.12.2019). Aivoliiton puheterapeutti Maria Vinberg vastaa kysymyksiin aikuisten aivoverenkiertohäiriön jälkeisistä kielellisistä vaikeuksista ja antaa vinkkejä kotiharjoituksista. p. 050 310 1409.

Kysy fysioterapeutilta

Fysioterapeutti vastaa -chat tiistaisin klo 14–16, 17. joulukuuta asti.

Aivoliiton fysioterapeutti ja järjestösuunnittelija Johannes Hietala keskustelee ja vastaa kysymyksiin koskien kielihäiriöisten lasten ja nuorten liikuntaa, kielihäiriöisen lapsen motorisen kehityksen tukemista ja AVH:n sairastaneiden fyysistä toimintakykyä.

Chattiin pääset sivustomme alalaidan chat-kuvakkeesta.

Aiheeseen liittyvät